Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 – Τάσεις της μόδας

Κοντά νύχια σε squoval σχήμα

Όπως ήδη πολλές από εσάς θα γνωρίζετε, τα νύχια σε σχήμα squoval (εκ του square + oval) είναι αυτά που είναι κάπως στρογγυλά ακολουθώντας το φυσικό σχήμα του νυχιού, απλά οι άκρες τους λιμάρονται με τέτοιον τρόπο ώστε να σχηματίζονται γωνίες και να αποφεύγονται οι καμπύλες. Το συγκεκριμένο σχήμα είναι ό,τι καλύτερο για όσες λόγω υποχρεώσεων ή / και λόγω αισθητικής προτιμάτε τα κοντά νύχια, μιας και συνδυάζει την άνεση αυτή μαζί με την απλότητα και ένα look εξαιρετικά εκλεπτυσμένο. Είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για τα γυναικεία Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019, που πάρα πολλές γυναίκες θα λατρέψουν και άμεσα θα υιοθετήσουν. Όσον αφορά στα βερνίκια για αυτό το μέγεθος νυχιών, μπορείτε να παίξετε με ό,τι σας αρέσει, αλλά και με όσα χρώματα δούμε στις επόμενες τάσεις παρακάτω. Να τονίσουμε, πάντως, πως μέχρι πρότινος βλέπαμε τα κοντά αυτά νύχια σε nude, απαλές ή ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις· για το ερχόμενο εξάμηνο, όμως, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και πιο σκούρων χρωμάτων (αυτά που συνηθίζουμε να φοράμε χειμερινούς μήνες).

Μακριά τετράγωνα νύχια

Στον αντίποδα της προηγούμενης, βρίσκεται η παρούσα από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019, σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες μπορούν να έχουν τα νύχια τους αρκετά μακριά (δείτε και τις σχετικές εικόνα) και εντελώς τετραγωνισμένα. Η τάση αυτή ήταν κυρίαρχη πριν από μερικά χρόνια, τις τελευταίες σεζόν είχε χάσει έδαφος, αλλά φέτος επανήλθε αρκετά δυναμικά. Δείχνει μια γυναίκα με πολλή θηλυκότητα, με δυναμισμό, με ένταση στην προσωπικότητα και το στιλ της. Εάν μπορείτε να προσέχετε και να συντηρείτε το φυσικό ή ακόμη και το τεχνητό μήκος των νυχιών σας σε ένα τέτοιο επίπεδο χωρίς να κάνετε δύσκολη την καθημερινότητά σας, εάν μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι δε θα είναι 6 – 7 από τα νύχια των χεριών σας μακριά και τα υπόλοιπα σπασμένα, τότε ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να υιοθετήσετε – έστω και δοκιμαστικά – αυτό το look.

Νύχια στιλέτο

Ακόμα πιο έντονα πιστεύουμε ότι φαίνονται τα τελευταία αυτά χαρακτηριστικά που προαναφέραμε σε γυναίκες που σχηματίζουν τα νύχια που αποκαλούνται stiletto, για τα οποία μπορείτε να δείτε ενδεικτικές προτάσεις από τους σχεδιαστές στις σχετικές φωτογραφίες. Είναι σίγουρα τολμηρά, πολύ έντονα και ευδιάκριτα, δε συμπληρώνουν απλά μια προσεγμένη εικόνα αλλά συμβάλλουν χαρακτηριστικά στη διαμόρφωση ενός look, και απευθύνονται στις κοπέλες και τις γυναίκες που μπορούν να τα διαχειριστούν μέσα στην ημέρα τους. Τέλος, να πούμε πως οι τάσεις στα Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 επιτρέπουν τα νύχια στιλέτο σε διάφορα μήκη (όπως βλέπετε κι από τις εικόνες).

Αμυγδαλωτά νύχια

Τέταρτη και τελευταία επικρατούσα πρόταση των σχεδιαστών για την ερχόμενη σεζόν είναι τα πολυαγαπημένα νύχια που έχουν αμυγδαλωτό σχήμα, χωρίς απαραίτητα να γίνονται ιδιαίτερα μυτερά στο κέντρο μπροστά. Είναι full αισθησιακά και θηλυκά, full classy και κομψά. Εννοείται πως σε πιο κοντά μήκη, τα νύχια αυτά είναι και πολύ βολικά στις καθημερινές δουλειές και εύκολα στη συνολική διαχείριση και συντήρησή τους.

Μεταλλικές αποχρώσεις

Στις τάσεις τις μόδας είδαμε το ασημί να πρωταγωνιστεί ανάμεσά τους. Πέραν αυτού, στα Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 έχουμε και άλλες μεταλλικές αποχρώσεις, από χρώματα που καλύπτουν μεγάλο μέρος της παλέτας (μπρούτζινα, χρυσά, μαύρα μεταλλικά, κίτρινα μεταλλικά κ.λπ.). Θεωρούμε πως αυτή είναι μια ωραία ιδέα για εσάς που δεν επαναπαύεστε ή δε σας καλύπτουν τα κλασικά ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά χρώματα και έχετε μία χ δυσκολία αποχωρισμού των χειμερινών αποχρώσεων, κάτι που ισχύει αναμφίβολα και για την επόμενη πρόταση.

Σκούρα χρώματα

Αποχρώσεις του μπλε, κόκκινα, σκούρα πράσινα, ακόμη και μαύρα νύχια είδαμε να εμφανίζονται πολύ στις πασαρέλες που πραγματοποιήθηκαν, μην αφήνοντάς μας περιθώριο στο να τα συμπεριλάβουμε οπωσδήποτε στις τάσεις της μόδας για τα γυναικεία Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019. Για εσάς, λοιπόν, που το μαύρο (ή και άλλα βαθιά και σκούρα χρώματα) είναι κάτι που δύσκολα αποχωρίζεστε κατά το φθινοπωρινό και χειμερινό εξάμηνο, τότε η συγκεκριμένη πρόταση των σχεδιαστών θα σας ευχαριστήσει χωρίς καμία αμφιβολία!

Κόκκινα νύχια

Η αξία τους διαχρονική· η αγάπη τους από το γυναικείο κοινό τεράστια· το αποτέλεσμα που δίνουν κλασικό, chic και ταιριαστό για κάθε ώρα, κάθε περίσταση, κάθε σεζόν. Λαμβάνοντας, προφανώς, υπ’ όψιν τους παράγοντες όπως τους προαναφερθέντες, οι σχεδιαστές έθεσαν και φέτος στην κορυφή των προτιμήσεων και προτάσεών τους τα κόκκινα βερνίκια για το μανικιούρ των γυναικών. Πιο ειδικά, το κόκκινο που αποκαλείται fiesta red ήταν αυτό που προβλήθηκε κατά κύριο λόγο, το οποίο άλλωστε είδαμε και ανάμεσα στις βασικότερες τάσεις της μόδας.

Nude αποχρώσεις

Τα nude χρώματα είναι εξίσου αγαπημένα από τις περισσότερες γυναίκες για ποικίλους λόγους. Είναι πολύ κοντά στους φυσικούς μας τόνους, γεγονός που έχει τουλάχιστον 2 θετικά: πρώτον, ολοκληρώνουν δίχως υπερβολές ή «ρίσκα», με όμορφο, εκλεπτυσμένο και κομψό τρόπο την εμφάνισή μας· δεύτερον, ακόμη κι αν σε κάποιο σημείο χαλάσει το μανικιούρ, η «ζημιά» δεν είναι έντονη, ευδιάκριτη ούτε ενοχλητική. Είναι από τις πιο safe επιλογές από άποψη χρώματος που μπορεί η καθεμία από εμάς να κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για οποιαδήποτε περίσταση και σε κάθε εμφάνιση. Τα χρώματα αυτά κάνουν τα νύχια να φαίνονται περιποιημένα και φροντισμένα, chic και elegant, ενώ φανερώνουν και μια γυναίκα με τα ίδια γνωρίσματα.

 Άβαφα νύχια με πινελιές βερνικιού

Πρόκειται για έναν τρόπο στο μανικιούρ που είδαμε και την περσινή χρονιά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο ήταν μεγάλη ή όχι η απήχησή της εν λόγω τεχνικής στο ευρύ γυναικείο κοινό, αυτό που με βεβαιότητα όμως γνωρίζουμε είναι πως οι σχεδιαστές μόδας τα προτείνουν ξανά και φέτος, κατατάσσοντάς τα στις βασικές τάσεις της μόδας για τα Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019. Σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, αφήνετε τα νύχια σας εντελώς άβαφα (εναλλακτικά μπορείτε να περάσετε μία base coat μόνο) και με ένα ή περισσότερα χρώματα βερνικιού / βερνικιών σχηματίζετε κάποιο σχήμα, κάποιο σχέδιο, κάποιο μοτίβο που σας αρέσει πάνω στα νύχια σας. Δεν είναι απαραίτητο να σχεδιάσετε σε όλα τα νύχια σας, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε το ίδιο χρώμα ή τα ίδια χρώματα σε όλα τα νύχια, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε παντού το ίδιο σχήμα. Το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μερικές ιδέες.

Ασπρόμαυρα νύχια

Είναι ιδιαίτερα και αποτελούν, θα λέγαμε, «νύχια με προσωπικότητα», υπό την έννοια ότι δεν πρόκειται για ένα απλό μανό, αλλά τον ευδιάκριτο και με ένταση συνδυασμό δύο εκ διαμέτρου αντιθετικών χρωμάτων – του άσπρου και του μαύρου – σε μοτίβα και σχέδια που διακρίνονται από μακριά. Απευθύνονται στα κορίτσια και τις γυναίκες που πού και πού βαριούνται να βάφουν απλά κόκκινα ή ροζ ή σε nude αποχρώσεις τα νύχια τους και θέλουν να κάνουν μπαμ με τρόπο σύμφωνο με τις επιταγές της μόδας. Οι εικόνες μπορούν να σας δώσουν ενδεικτικά μερικές ιδέες για το εν λόγω μανικιούρ, εσείς βέβαια μπορείτε να αναζητήσετε κι άλλες σχετικές προτάσεις διαδικτυακά, όπως επίσης και να αυτοσχεδιάσετε.

Με προσθήκη στρας ή glitter

Θέλετε να φαίνεστε ακόμα πιο λαμπερή κατά τη διάρκεια της ημέρας σας και να απογειώνετε με έναν σχετικά διακριτικό τρόπο (δεδομένου ότι τα νύχια μας δεν καλύπτουν και μεγάλο μέρος της εξωτερικής μας εμφάνισης) ένα απλό, καθημερινό, casual outfit; Μήπως θέλετε να είστε ολόκληρη μία λαμπερή κι έντονη παρουσία κατά τη διάρκεια των πιο επίσημων περιστάσεων ή των βραδινών εξόδων σας; Μία από τις πιο hot τάσεις της μόδας για τα Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 έχει έρθει για να μείνει και για να σας βοηθήσει να αναδείξετε όλα τα παραπάνω. Τι λέτε; Θα δοκιμάσετε να βάζετε είτε λίγα είτε μπόλικα στρασάκια στα νύχια σας; Θα δοκιμάσετε να προσθέτετε γκλίτερ και βερνίκια αστραφτερά στα νύχια σας;

Λευκά νύχια

Και ο κατάλογος με τις 12 πιο σημαντικές τάσεις της μόδας αναφορικά με τα γυναικεία Νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 ολοκληρώνεται με το λευκό βερνίκι που προτείνεται ως αυτούσιο χρώμα σε όλα τα νύχια, ή με την συμπλήρωση μερικών τμημάτων των νυχιών με κάποιο άλλο χρώμα ή στρας. Το λευκό ήταν top τάση και για το χειμώνα που μας πέρασε και δίχως καμία αμφισβήτηση συνεχίζει την πορεία του στις κορυφές των προτάσεων των σχεδιαστών και για φέτος, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα νύχια μας. Safe επιλογή, ταιριάζει κάθε ώρα και για κάθε περίσταση, συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα, αναδεικνύεται περισσότερο με σταρένιες ή μαυρισμένες επιδερμίδες, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι τα ανοιχτόχρωμα κορίτσια πρέπει να το αποφεύγουν.

Από:Ιωάννα Φωτοπούλου

Πηγή: www.dynamikhgynaika.gr

Close Menu